玄品──冬の味覚、ふぐ&かにのビッグショー

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中国から転勤でやってきた、新しい韓国人の同僚の歓迎会も兼ねて「玄品」へ。

アジアから来る友人によく言われることのひとつが、”カニ道楽に行きたい!”。実際、「カニ道楽」はインバウンド観光客で”予約の取れない店”になってると聞く。

アジアから日本への旅行の難易度が下がり、ミシュラン星付き、天ぷら寿司の高級店より、「日本しかできない体験」というのが新しいレストラン選びのキーワードのようだ。

今回選んだのは一番シンプルなかにの鍋と焼きのコース「祭」4,900円。ふぐの一品料理も同時にオーダー。もともとふぐの専門店なので、厚めのふぐ刺しやから揚げなども楽しめる。

サービスは居酒屋さんのようなカジュアルさだが、冬の高級珍味2つがフルコースで体験できる、ビックショーのような一軒だ。

良店でした。

ふぐ・かに専門 玄品 新宿南店

03-3341-4429
東京都渋谷区千駄ヶ谷5-24-3 NTTドコモアネックス1 3F

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Crab and blowfish are winter delicacies of Japan. We usually go to restaurants specialized on one of them but “Genpin”  offers a variety of courses with both of the delicacies for a very reasonable price.

We had the the crab course called “Matsuri” which includes their famous crab croquette as starter and crab grill and hotpot as the main. We also had a several blowfish dishes like fried blowfish and Sashimi.

Usually blowfish is served at luxurious expensive restaurants but but what’s nice about Genpin is you can enjoy this unique experience casually at a very Izakaya type atmosphere.

As you my know blowfish is poisonous and it requires certification to cook. Don’t worry they are cooked properly and no one has died.

Try and enjoy blowfish! It will blow you away!

Genpin

ふぐ・かに専門 玄品 新宿南店かに / 代々木駅南新宿駅北参道駅

夜総合点★★★☆☆ 3.5

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